Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Egreta Hidroturism


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Unitătile de cazare au aer conditionat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privată cu dus si articole de toaletă gratuite si balcon sau terasă. Unele unităti de cazare includ chicinetă dotată complet, cu frigider si cuptor cu microunde.
Restaurantul de la Egreta Hidroturism serveste specialităti din peste si mancăruri din bucătăria romanească si internatională. Proprietatea oferă mic dejun bogat zilnic. In timpul verii, puteti să luati masa pe terasă sau să vă relaxati in grădina din jur. Complexul Egreta pune la dispozitie bar care serveste o gamă de băuturi.
La cerere, proprietatea poate organiza o gamă largă de excursii cu barca cu ghid, precum si excursii de pescuit sau de observare a păsărilor.
Serviciile de transfer de la/la Murighiol sunt oferite la un cost suplimentar. In sat există o parcare privată cu plată. Tulcea este la 45 km de Murighiol.