Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON GARDEN INN DUBAI MALL OF THE EMIRATES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat in Al Barsha, la doar 400 de metri de Mall of Emirates.
Descriere: Construit in 2015, ofera acces usor la Sheikh Zayed Road si la statia de metrou. Downtown Dubai si iconicul Burj Khalifa de la Dubai Mall sunt la doar 15 minute cu masina.
Facilitati hotel: Internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, piscina exterioara, restaurant international a la carte, acces persoane dizabilitati, bar, magazine, centru fitness, sala de conferinte, camera bagaje, bancomat, servicii spalatorie, zona de fumat, schimb valutar.
Dotari camere: Camerele au vedere la oras si 30 m? si sunt dotate cu aer conditionat, ceas desteptator, DVD/CD player, telefon, TV LCD cu ecran plat, WiFi gratuit, birou, seif, espresor cafea/ceai, frigider, halate de baie, papuci, oglinda, prosoape, uscator de par, articole de toaleta gratuite, bai cu cada sau dus.
Website: http://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/uae/hilton-garden-inn-dubai-mall-of-the-emirates-DXBMEGI/index.html