Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Plaza Jumeirah Beach

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach apartine unui lant international care exceleaza prin calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Acesta se distinge prin eleganta si modernism, facilitatile hotelului fiind gandite pentru a-l face pana si pe cel mai pretenţios oaspete al nostru sa se simta acasa, oricat de departe ar fi.Facilitati camere
Unitatile de cazare de lux ale hotelului au fereastra mare din podea pana in tavan. Camerele au vedere la mare, la lac sau la oras. Acestea dispun de aer conditionat, semineu, minibar, internet wireless, birou, seif, telefon, halat de baie, baie cu cada, posibilitatea de preparare a cafelei si ceaiului.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de sala de sport, piscina in aer liber, terasa pe acoperis, sala de fitness, sauna, spatii special amenajate pentru fumatori, internet, sala de conferinta, cafenea, room – service si Wi-Fi Internet. Fogueira Restaurant & Lounge serveste o selectie de mancaruri din 15 feluri de carne si are shisha lounge, cu vedere superba la Palm Jumeirah si Dubai Marina. Restaurantul si Barul premiat Speakeasy ofera gustari si o gama variata de bauturi.

Localizare
Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach se afla situat la malul marii, pe celebra Jumeirah Beach Residence (JBR). Acesta se gaseste la 2 km de Internet & Media City, Palm Jumeirah si terenul de golf Emirates. La numai 20 de km de hotel vei gasi Dubai World Trade Center si multe sali de expozitii, iar la doar 45 kilometri distanta se afla Aeroportul International Dubai.