Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Saint Thomas 4* este amplasat pe o stanca, in rezervatia Arkutino, la 50 km de aeroportul Burgas, la 2 km de resortul Duni, 12 km de Primorsko si la 1 km de plaja. Complexul Saint Thomas a fost deschis in anul 2008 si este format din hotel si complex de apartamente. Hotelul Saint Thomas 4* ofera oaspetilor sai restaurant, beer house, lobby bar, club de noapte, lobby bar, Wi-Fi in lobby, room service, seif (contra cost), centru SPA, salon de infrumusetare, frizerie, centru business, mini market, spalatorie (contra cost), 4 piscine exterioare, piscina interioara, fitness, programe de divertisemnt: darts, bocca, mini fotbal, aerobic in apa, aerobic, volei parcare. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Atuurile hotelului: posibilitati de practicare a sporturilor nautice, programe Spa, programe divertisment.

Descriere camere:
Camerele dispun de un pat suplimentar (fotoliu extensibil), aer conditionat, televizor, mini-bar, telefon, seif (contra cost), internet, baie cu dus/cada, uscator de par, terasa cu scaune, mocheta, curatenie in camera-zilnic, schimbarea lenjeriei de pat-3 ori/saptamana, schimbarea prosoapelor-zilnic.
Apartamentele din hotel dispun de baie cu cada, mocheta, 2 TV, terasa, un living si un dormitor separat.
Apartamentele din aparthotel dispun de un living si un dormitor cu usa intre ele, chicineta, baie cu cada, seif (contra cost), mocheta, 2 TV si terasa

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 42 camere duble (max. 2+1 pers., 25-30 mp), 9 apartamente cu 1 dormitor (in hotel, max. 2+2 pers., 50 mp), 29 apartamente cu 1 dormitor (in aparthotel, max. 2+2 pers., 45-70 mp).

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Telefon
Piscina acoperita
Radio

Locatie