Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Bistrita este situat in una dintre cele mai indragite statiuni montane din tara, departe de aglomeratia urbana, la poalele muntelui Ceahlau. Indiferent de sezon, acest loc este ideal daca doresti sa petreci clipe de relaxare alaturi de cei dragi intr-un spatiu intim, stilat si chic, unde cu siguranta te vei simti ca acasa.
Toate camerele sunt decorate cu mobilier clasic din lemn, includ o baie privata cu articole de toaleta, uscator de par si o zona de relaxare cu TV cu ecran plat si un minibar.
Restaurantul ofera preparate din bucataria internationala si locala, precum si mic dejun, care la cerere poate fi servit in camera. Barul hotelului se transforma in club seara. Hotelul dispune si de o terasa generoasa.nbsp;
Hotelul dispune de sauna si teren de sport multifunctional, contra cost.nbsp;
Sala de conferinte a hotelului poate gazdui in cele mai bune conditii sesiuni de training sau prezentari pentru clienti, angajati ori colaboratori.
Servicii gratuite: parcare (in limita locurilor disponibile), acces internet wireless, fier si masa de calcat, jocuri (remi, table).nbsp;
Animalele de companie de talie mica si medie sunt acceptate contra unei taxe.nbsp;


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
SPA
Hairdryer
Sauna
Free wireless internet
Air conditioning
Free parking
Massage
Bar
Safety deposit box at reception

Locatie