Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 25 Duble: 23 - dotate cu pat matrimonial sau doua paturi. Apartamente: 2 - 1 apartament compus din living si dormitor si 1 apartament compus din living si doua dormitoare. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita (capacitate de 26 locuri) supravegheata video, internet -wireless gratuit in tot hotelul, terasa, fax.
Locatie:
Hotelul Amurg este situat in spatele Campingului Cosmos, la aproximativ 900 m de plaja (10- 15 minute de mers pe jos).
Servicii masa:
sse acorda in restaurantul Amurg, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem meniu fix (variante de meniu). Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 50.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 35.00 Lei/ zi/ persoana Servicii masa copii (obligatorii si identice cu cele achizitionate de catre adulti): - copiii 0- 7 ani neimpliniti gratuit; - copiii 7- 12 ani neimpliniti achita 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. Se ofera pat suplimentar gratuit, la cerere. - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun, sau achita 50% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult cu pat suplimentar asigurat. - 1 copil cu varsta peste 12 ani achita obligatoriu pat suplimentar conform tabelului (https://www.eximtur.ro/hotel-amurg-eforie-sud-romania--38124.html); Nu se accepta al treilea adult in camera dubla. Serviciile de masa pentru care opteaza adultii sunt obligatorii si pentru copii.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - sala conferinte climatizata, cu o capacitate 26 – 30 locuri la masa. Se pot pune la dispozitie la cerere si cotra cost urmatoarele echipamente: video-proiector, imprimanta, laptop, scaner etc.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Tennis court
Minibar

Locatie