Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex Fortuna se afla in statiunea Eforie Sud, la 400 de metri pe plaja. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, receptie non-stop, parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile),baza de tratament, servicii Spa, Wi-Fi, piscina interioara, camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de calcatorie, fax/copiator, sala de conferinta, zona pentru fumatori, aer conditionat, camera cu facilitati antialergice, seif, lift, suita nuptiala, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori, room service. Facilitati camere: TV, balcon, minibar, aer conditionat, Wi-Fi, baie proprie cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta.
Complex Fortuna se afla in statiunea Eforie Sud, la 400 de metri pe plaja. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, receptie non-stop, parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile), baza de tratament, servicii Spa, Wi-Fi, piscina interioara, camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de calcatorie, fax/copiator, sala de conferinta, zona pentru fumatori, aer conditionat, camera cu facilitati antialergice, seif, lift, suita nuptiala, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori, room service. Facilitati camere: TV, balcon, minibar, aer conditionat, Wi-Fi, baie proprie cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta.
Descriere camere:
TV, balcon, minibar, aer conditionat, Wi-Fi, baie proprie cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, receptie non-stop, parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile),baza de tratament, servicii Spa, Wi-Fi, piscina interioara, camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de calcatorie, fax/copiator, sala de conferinta, zona pentru fumatori, aer conditionat, camera cu facilitati antialergice, seif, lift, suita nuptiala, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori, room service.
Locatie:
Complex Fortuna se afla in statiunea Eforie Sud, la 400 de metri pe plaja.

Locatie