Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Eden


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Gura Portitei este un loc salbatic, trasat pe harti inca din 1710. Satul de vacanta Eden este dotat cu 150 de locuri de cazare, constand in casute, vile sau teren de camping.
Servicii oferite - Complex Eden Gura Portitei - Restaurant. - Plaja privata - Teren tenis si volei. - Inchirierea de barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete. - Excursii cu salupa sau vaporul in Delta Prezentare Complex Eden Gura Portitei Gura Portitei este un loc salbatic, trasat pe harti inca din 1710. Satul de vacanta Eden este dotat cu 150 de locuri de cazare, constand in casute, vile sau teren de camping. Intr-un secol de civilizatie, inceputul de lume apare drept o alternativa tentanta. Cu vaporasul sau cu salupa rapida de la Jurilovca, traversand apele Golovitei, se ajunge la Gura Portitei. Un teren nepatat inca de tentaculele civilizatiei unde te vei putea bucura ca intr-un colt de rai. Tarifele nu includ: Parcare aer liber: - 5 lei/zi/autoturism - 30 lei/zi/autocar - umbrar: 7,5lei/zi Taxa animal companie: 5 lei/zi Permis acces delta 10 lei/pers/sejur Orar vapor : - Plecari Jurilovca-Portita: 9/14/18 - Plecari Portita-Jurilovca: 12/16/20 Copiii pana la varsta de 7 ani beneficiaza de gratuitate la transport si cazare (daca nu se solicita pat suplimentar). Pentru pat suplimentar (in camerele cu terasa) tariful este de 25% din valoarea camerei. Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.