Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea La Roata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

scuta din respect Ci admiraCie pentru tradiCia, arta Ci arhitectura Bucovinei Ci amplasatAL la numai 500 m de centrul oraCului Gura Humorului, Pensiunea La RoatAL*** este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, intr-o cltorie in timp, in perioada copilriei petrecute la bunici.


An ceea ce priveCte confortul, acestea au inclzire central, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.


Tot La Roata*** si-a mai gasit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiCionale pregtite in casa, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastra ferma de pasari ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o cram, o teras rustica in aer liber, iar cazarea moderna este impartita in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere duble/twin si apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea si inchirierea de biciclete sunt gratuite.


La Roata*** timpul trece diferit.


Vino, descopera, traieste o experienta autentic bucovineana!