Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Unicul hotel si spa Anthemus Beach, situat pe un teren de 38.000 m, se afla intr-un golf pitoresc de pe Coasta Elia din Sithonia, chiar langa o plaja de nisip premiata cu Steagul Albastru al Comunitatii Europene. Este situat la 95 km de Aeroportul Macedonia din Salonic, la 12 km de satul Nikiti si la 7 km de satul pitoresc N. Marmaras.
Anthemus Sea Beach Hotel and Spa combina traditia cu eleganta si ofera, printre alte facilitati, saloane, pian-bar, gradina pe acoperis, SPA oriental de lux si club de sanatate, sali de conferinte si un amfiteatru. Suitele de lux confortabile, suitele junior si camerele duble superioare, toate sunt decorate artistic. Toate suitele si camerele au vedere uluitoare fie la mare, fie la padurile de pini din apropiere. Mic dejun si cina in stil bufet, cu preparate din bucataria greceasca si internationala, folosind produse naturale locale ale zonei. Oferta Dine Around ofera clientilor posibilitatea de a servi cina si in restaurantul a-la-carte in locul bufetului cu o anumita reducere (clientii trebuie sa-l prerezerve la receptie). Hotelul ofera in fiecare zi, la micul dejun si la cina, preparate din diferite zone ale Greciei. Hotelul este alegerea ideala pentru toti cei care cauta servicii la standarde inalte, mediu cald, atentie la detalii si locatie linistita.


Facilitati

Restaurant
Room Service
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
CH ( incalzire centralizata )

Locatie