Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHENA PALLAS VILLAGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sport si agrement
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai cele mai diverse activitati precum teren de tenis, teren de minigolf, teren de golf (12 km), loc de joaca, bowling, biliard, mini soccer, cinematograf, muzeu traditional, galerie de arta, yachting, rent-a-car, mountain bikes, casino (12 km) , academie de echitatie (la 12 km) cat si un Club de Marina (la 12 km).

Facilitatile camerelor
Hotelul dispune de 95 camere duble standard, 30 de apartamente junior si 3 apartamente de lux. Camerele sunt spatioase, mobilate cu mult bun gust avand aer conditionat, incalzire pe timp de iarna, telefon direct, televiziune digitala, mini-bar, balcon, baie cu dus si cada si uscator de par.

Facilitatile hotelului
Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra mai multe facilitati printre care receptie 24 ore, club pentru copii, casa de schimb valutar, mini market, magazin de bijuterii, serviciu de spalatorie, internet Wi-fi si lounge cu televizor. Serviciile de sanatate si Spa va ofera doctor, sala de gimnastica, hammam, sauna, jacuzzi, solar, tratamente faciale, masaj, masaj in aer liber la piscina, manichiura, pedichiura, centru de tatoo, piscina interioara incalzita, zona de relaxare langa piscina, canapele incalzite, 2 piscine exterioare, o piscina privata in maisonette, prosoape pentru piscina si plaja cat si sezlonguri si umbrelute fara plata. Barul de langa piscina pune la dispozitia dumneavoastra o varietate de cocktail-uri iar barul de la plaja va pune la dispozitie racoritoare pe toata durata zilei. Hotelul dispune de piscina in aer liber, piscina acoperita cat si o piscina pentru copii.

Localizare
Hotelul Athena Pallas Village este situat in Nikiti la 50 m de plaja, 100 km de Salonic si la 8 km de Neos Marmara.