Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHROUSSO VILLAGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Chrousso Village ofera servicii de calitate si facilitati moderne, gata sa satisfaca nevoile oricarui turist.Facilitati camere
Complexul ofera 17 bungalow-uri mobilate modern, studio-uri si apartamente ce au o veranda sau un balcon cu vedere catre gradinile de maslini si pini. Apartamentele includ un living spatios, o bucatarie complet utilata, un dormitor separat. Toate camerele dispun de baie, TV prin satelit, telefon, aer conditionat, uscator de par, chicineta, balcon/veranda.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor mai multe facilitati precum: servicii postale, doctor la cerere, rent a car, seif, spalatorie, serviciu de desteptare, restaurante, bar, snack-bar, 2 piscine, 2 locuri de joaca pentru copii.

Sporturi
Clientii hotelului se pot bucura de soare avand activitati sportive precum: volei pe plaja, baschet, tenis de masa, tenis de camp, sporturi nautice si scoala pentru scuba-diving.

Localizare
Chrouso Village este amplasat intr-o zona privata, la 120 km de Salonic, la 1.5 km de oraselul Paliouri si la doar 500 m de plaja.