Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALLADIUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasarea deosebita a hotelului Palladium din Kriopigi, Halkidiki, ofera o vacanta de neuitat celor ce sunt in cautare de calm si relaxare.Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia clientilor centru inchirieri masini, serviciu de desteptare, transmisie/receptie fax, acces internet WiFi in toate zonele hotelului, restaurant, piscina cu hidromasaj, pool bar, teren de tenis, baschet, volei, seri grecesti.

Localizare
Hotelul Palladium este amplasat pe bratul Kassandra, la o distanta de 90 km de Salonic si la 3 km de statiunea cosmopolita Kallithea care confera numeroase optiuni de distractie. Complexul este situat la 600 m distanta de plaja si ofera shuttle bus gratuit.

Facilitati camere
Hotelul Palladium dispune de 60 camere spatioase, avand in dotare climatizare, frigider, TV satelit, telefon direct, seif (extra), uscator de par si balcon sau terasa cu vedere la mare, baie cu cada sau dus.