Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel CAMELIA** are un bun raport calitate-pret, singurul dezavantaj fiind lipsa balconului, insa pe deplin compensata de calitatea serviciilor si dotarilor.

Descriere camere:
Număr total camere: 57 Duble: 57
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile. Dotari camere: aer conditionat -numai in 15 camere (contra cost, in limita disponibilitatilor, se achita la receptie 20.00 Lei/ zi/ camera), TV, minibar, baie cu dus, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, pardoseala din gresie. Camerele sunt FARA balcoane.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, in apropierea Hotelului Meteor. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
Servicii masa:
se acorda in Restaurantul Meteor, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 40.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 40.00 Lei/ zi/ persoana.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - maxim 2 copii intre 0-14 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; patul suplimentar pentru copil pana la 14 ani, este 50% din valoarea unui loc de cazare; - peste 14 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.

Facilitati

TV in room
Private bathroom
Free parking
Reception desk
Minibar

Locatie