Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Callisto Holiday Village


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:Hotelul face parte din lantul Marismare Hotels, unul din lanturile hoteliere de top din Cipru.

Tip masa: demipensiune, all inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Aya Napa, la cca 1.5 km de centru statiunii, dar in imediata apropiere a plajei.

Dotari camere CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:
Hotelul dispune de 334 de apartamente/studio-uri. Studio-urile sunt dotate cu: lounge room cu plan deschis si cu chicineta, radio, frigider mic, telefon direct, AC, safe (contra cost), facilitati pentru preparare cafea/ceai, aparat de cafea, TV satelit, baie cu dus, balcon sau terasa. Apartamentele cu 1 dormitor sunt dotate cu: o camera cu 2 paturi twin si AC, frigider mic, telefon direct, radio, safe (contra cost), lounge cu plan deschis si chicineta, baie cu dus, TV satelit, facilitati pentru preparare cafea/ceai, prajitor de paine, masina de cafea, balcon sau terasa.

Facilitati CALLISTO HOLIDAY VILLAGE:Hotelul este dotat cu 2 restaurante, terasa si bar la piscina, ofera oaspetilor programe de animatie, facilitati pentru organizarea de conferinte,


Clasificare oficiala: 4*

Clasificarea tour operatorului: 4*

Web site: https://marismarehotels.com/hotels/callisto-holiday-village

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie