Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constantinos The Great Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul face parte din lantul Tsokkos Hotels si a fost complet renovat in anul 2018. Acesta este deschis pe tot parcursul anului.

Tip Masa: Demipensiune, Premium All inclusive

Localizare: Hotelul este situat in Protaras, la aproximativ 65 km distanta fata de aeroportul Larnaca.

Dotari camere: Camerele standard land view, au vedere spre gradina sau spre strada, pot avea pat matrimonial sau 2 paturi, AC, LCD TV satelit, Wifi, uscator de par, priza in baie 220/240V, telefon, safe (contra cost), minibar, facilitati pentru cafea/ceai, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: receptie 24h, wifi, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, 2 restaurante a la carte, 2 restaurante bufet, 3 baruri, spa, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, gym, tenis, jocuri video, inchirieri masini, alte servicii (unele pot fi contra cost, va rugam sa va informati la receptie).

Plaja: Plaja cu nisip fin, langa hotel.

Clasificare oficiala: 5*

Pagina web:https://www.tsokkos.com/hotel/Constantinos-The-Great-Beach-Hotel

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.