Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare

Livadhiotis Boutique Hotel este localizat in centrul orasului Larnaca, la numai 100 m de faimoasa plaja Phoinikoudes si 10 minute de aeroportul International Larnaca.
Inconjurat de numeroase taverne grecesti, pub-uri si restaurante si amplasat ideal in apropiere de principalele centre comerciale ale orasului, hotelul Livadhiotis reprezeninta locatia perfecta pentru a descoperi insula.

Facilitati hotel
Oaspetii hotelului se pot bucura de varietatea de facilitati precum: baruri si restaurante, internet corner 24h, centru inchirieri masini si biciclete, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Tipuri de camere
-> Superior Single Room
-> Suite Double Use
-> Suite Single Use
-> Single Room
-> Superior Suite Double or Single Use
-> Double Room
-> Superior Double Room
-> Superior Triple Room
-> Triple Room
-> Superior Quadruple Room

Dotari camere
Hotelul detine 157 de camere recent renovate si dotate cu baie privata cu cada sau dus, acces internet de mare viteza, mini frigider, facilitati ceai/cafea, seif, fier si masa de calcat, uscator de par, balcon, room service (contra cost), aer conditionat/incalzire, parchet, TV cu ecran plat si programe prin satelit, telefon cu linie directa, radio.