Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pierre Anne Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere:Hotelul este cea mai buna alegere pentru cei care doresc acces direct la centrul orasului cat si o vacanta relaxanta . Este situat la aproximativ 800 m distanta de centrul Ayia Napa, la o plimbare de aprimativ 6 minute fata de portului Ayia Napa si langa Paliatso Luna Park.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii cu acces la plaja cu nisip / plaja stancoasa , la o distanta de 1,5km de Nissi Beach si la 61 km de Aeroportul Larnaca.

Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina exterioara, receptie 24h, parcare, schimb valutar, teren de tenis, teren de volei, wi-fi gratuit in spatiile comune, Spa , loc de joaca pentru copii.

Dotari camere: Hotelul dispune de 190 camere cu pat dublu sau twin, camere single si family Acestea sunt dotate cu aer conditionat , baie proprie , TV satelit , telefon , balcon,uscator de par , mini-frigider wi-fi ( la cerere - contracost), seif ( la cerere -contra cost ).

Tip masa: demipensiune

Website : http://piereannehotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitation receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor