Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Pegasos este amplasat intr-un cadru inverzit, pe Plaja Limni. Acesta oferă un restaurant traditional si un mic dejun tip bufet. Camerele includ o conexiune gratuită de internet Wi-Fi si un balcon, de unde puteti admira privelisti ale Mării Ionice.

Camerele au aer conditionat, paturi de fier si mobilier din lemn de culoare inchisă. Fiecare spatiu de cazare oferă un televizor si un frigider. Toate băile private includ un dus si un uscător de păr.

Barul serveste băuturi, cafea si inghetată. Restaurantul oferă mancăruri de casă din bucătăria insulei Lefkada la pranz si la cină. In plus, oaspetii pot savura mesele pe balcoanele proprii mobilate.

Pitorescul port al satului Nikiana include o serie de taverne si baruri. Personalul de la biroul de turism poate organiza excursii cu barca la Insula Skorpios din apropiere sau la celebra plajă Porto Katsiki. Cosmopolitul oras Nydri se află la 10 km distantă.

Locatie