Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA ORIZONT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Orizont ***dispune de un restaurant fast-food care va intampina cu un ambient elegant, cu bucatari mereu pregatiti pentru a va incanta gusturile cu o mare varietate culinara si specialitati savuroase din peste si traditional romanesti preparate cu grija doar din ingrediente proaspete.

Pensiunea Orizont *** are o piscina pentru adulti de 300 mp amplasata pe terasa a doua, departe de aglomeratia si zgomotele orasului dotata cu pool bar, piscina pentru copii de 7 mp.


Pensiunea Orizont*** dispune pe terasa a treia de 3 corpuri casute traditionale, totalizand 25 spatii de cazare cu prispa sau balcon . (23 camere duble si 2 apartamente). Toate incaperile sunt dotate corespunzator clasificarii de 3 margarete: aer conditionat, televizor LCD, internet wireless, baie proprie (uscator de par si cosmetice de baie) . Camerele sunt amenajate modern, cu mobilier si elemente decorative care va vor face sa va simtiti cat mai aproape de natura intr-o atmosfera rustica.


Pensiunea Orizont ***dispune pe terasa a cincea de spatii de relaxare in mijlocul naturii care va vor face sa uitati de aglomeratia tumultuoasa a oraselor si sa va doriti ca sederea dumneavoastra sa se prelungeasca cat mai mult.