Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Orizont


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Pensiunea Orizont*** este situata in Delta Dunarii, in localitatea Mahmudia, pe Bratul Sfantu Gheorghe.

Dotari si Facilitati:
Pensiunea Orizont*** dispune pe terasa a treia de 3 corpuri - casute traditionale, totalizand 25 spatii de cazare cu prispa sau balcon . (23 camere duble si 2 apartamente). Toate incaperile sunt dotate corespunzator clasificarii de 3 margarete: aer conditionat, televizor LCD, internet wireless, baie proprie (uscator de par si cosmetice de baie) . Camerele sunt amenajate modern, cu mobilier si elemente decorative care va vor face sa va simtiti cat mai aproape de natura intr-o atmosfera rustica.

Pensiunea Orizont ***dispune de un restaurant fast-food care va intampina cu un ambient elegant, cu bucatari mereu pregatii pentru a va incanta gusturile cu o mare varietate culinara si specialitati savuroase din peste si traditional romanesti preparate cu grija doar din ingrediente proaspete.


Pensiunea Orizont ***dispune de o piscina pentru adulti de 300 mp amplasata pe terasa a doua, departe de aglomeratia si zgomotele orasului dotata cu pool bar, piscina pentru copii de 7 mp.
Pensiunea Orizont ***dispune pe terasa a patra de un ansamblu de joaca pentru copii, balansoare pentru copii si pentru adulti.

Pensiunea Orizont ***dispune pe terasa a cincea de spatii de relaxare in mijlocul naturii care va vor face sa uitati de aglomeratia tumultuoasa a oraselor si sa va doriti ca sederea dumneavoastra sa se prelungeasca cat mai mult.

fisa cont restaurant de minim 70 lei/persoana/zi ( preparatele se servesc pe farfurie/nu se organizeaza buffet suedez, comenzile sunt a la carte.)

Servicii de alimentatie
Program restaurant: 8.00-22.00
mic dejun:8-10.00
panz/cina: 12.00-22.00
ultima comanda la bucatarie:20.30;
ultima comanda la bar:22.00;
Avand in vedere ca locatia noastra este pozitionata in natura, in afaralocalitatii, unde vietatile abunda, pentru a evita daunatorii interzicemconsumul alimentelor in camere si terase aferente .
ACCESUL CU PRODUSE ALIMENTARE SI BAUTURI DIN EXTERIOR ESTE INTERZIS.


Sosirea si plecarea
Program receptie: 8.00-20.00
Cazarea in camera se poate face incepand cu ora 15:00.
Eliberarea camerei in ziua plecarii se va face la ora 11:00
Cheia de la camera se ia si se preda la receptie. Multumim!
Primirea camerei mai devreme, dar si eliberarea acesteia mai devreme/tarziu deorele mentionate mai sus este posibila la cerere, in functie dedisponibilitate.
Pentru ca sejurul tuturor turistilor sa fie unul placut si relaxant, in zonaspatiilor de cazare se impune mentinerea linistii incepand cu ora 22.00