Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Es Bolero


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Blue Sea Es Bolero este la aproximativ 300 metri de plaja. Orasul Porto Petro este la 3 km distanta, Santanyi este la 15 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 200 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2008, cladirea cu 1 etaj consta intr-o cladire principala si 3 cladiri secundare cu o capacitate totala de 31 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, seif (contra cost), parcare ( contra cost ), restaurant, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 3 piscine exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt echipate cu : 2 paturi twin , canapea ( pat suplimentar), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat , cana electrica, internet ( gratuit ), seif (contra cost ) , TV cu ecran plat, aer conditionat, baie cu dus.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa:Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.