Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bon Sol


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Bon Sol 4* se afla la 50 m de plaja, in statiunea Illetas, construit in stil mediteranean pe o stanca pe malul Golfului Palma, la 8 km de central orasului Palma si la 18 km de aeroport. Dispune de 92 de camera dotate cu Tv prin satelit, telefon, aer conditionat, minibar, cafetiera, seif, baie cu dus, uscator de par, halat de paie, papuci, prosoape pentru plaja, balcon / terasa. Facilitati camere
Toate camerele hotelului Bon Sol Resort & Spa sunt deosebit decorate cu influente arabe, mobilierul de epoca si operele de arta pretioase se combina perfect oferind senzatia unui castel medieval. Ambianta unica este completata de urmatoarele facilitati: aer conditionat, Tv prin satelit, articole de baie incluse, minibar, acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon/terasa cu vedere directa la mare sau la terasele si gradinile amenajate.

Faciitati hotel
Bon Sol Resort & Spa 4* este un complex hotelier spatios, cu gradini si terase amenajate in stilul tipic spaniol. Ofera oaspetilor sai un design modern atemporal cu accente specific spaniole, o arhitectura speciala, precum si facilitati care sa imbine in mod ideal confortul si relaxarea intr-o vacanta: acces imediat la plaja, zona de plaja privata, piscina in aer liber (prosoape incluse), centru spa & wellness (baie termala, baie turceasca, jacuzzi, masaj, sauna), divertisment de seara, bibilioteca, activitati sportive (squash, tenis de masa, teren de golf si de tenis), teren de joaca pentru copii, darts, restaurant (meniuri speciale pentru copii sau diete speciale), snack bar, restaurant, internet wireless gratuit, parcare gratuita, serviciu de concierge, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non stop, activitati recreative pentru copii (carti, DVD-uri, muzica pentru copii, jocuri), babysitting, serviciu de calcatorie, spalatorie/curatatorie, fax/copiator, sali de conferinte, aer conditionat, fumatul interzis in toate spatiile publice ale proprietatii, incalzire centralizata, inchirieri auto/biciclete, capela/altar, seif, lift, facilitati persoane cu mobilitate redusa. Din holul de recepție, ascensoarele coboară spre grădinile luxuriante subtropicale; o oază de calm și de culoare, unde apa cade în mod liniștit în piscinele rock-girt, iar apele cristaline ale plajei mici de nisip oferă posibilitatea de înot în condiții de siguranță.

Activitati/Divertisment
În hotel există un club pentru copii din iunie până în septembrie, unde cei mai tineri se pot bucura de activitățile diverse, în timp ce părinții se pot relaxa în SPA sau în jurul grădinilor și zonei de plajă.

Localizare
Hotelul Bon Sol se afla situat in Illetas, la doar 8 km de Palma, pe varful unui deal in mijlocul pinilor. Plaja se afla la 50 m de hotel (la 5 minute de mers pe jos față), iar aeroportul la doar 19 km departare. Cele mai apropiate si populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Plaja Cala Major (1,8 km), Palatul Marivent (1,9 km), Mallorca Casino, Marineland Mallorca, Castelul San Carlos si Porto Pi Shopping Centre (2,7 km), El Garito Café (3,3 km), Pacha Mallorca Nightclub (4,6 km), Palma Yacht Club (5 km), Palma Cathedral (5,6 km), BCM Magaluf (5,8 km), Plaza Mayor (6,1 km), Aqua land (7,3 km), Golf Santa Ponsa (8,8 km), Santa Ponsa Beach (9,9 km).