Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM MADRIGAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel HSM Madrigal 4* se remarca pentru atmosfera lui prietenoasa si primitoare. Locatia sa intr-o zona linistita, dar in acelasi timp la cativa pasi de plaja si zona de promenada din Paguera, incadreaza acest hotel ca fiind locul perfect pentru a va relaxa si bucura de toate atractiile statiunii.Facilitati camere
Hotelul dispune de 118 camere decorate cu un stil mediteranean elegant și confortabil, in culori luminoase și vesele, linii simple și moderne, complet renovate. Camerele dispun de baie proprie, uscator de par, halat de baie, aer conditionat, incalzire centralizata, patut pentru copii (gratuit), oglindă lungime completă, curățenie zilnică, mini frigider, apel de trezire, seif (contra cost), TV LCD prin satelit, canal de muzică, telefon, balcon. De asemenea, apartamentele au o bucătărie și zonă de lounge.

Facilitati hotel
Hotelul ofera receptie 24 h, lift, acces la internet, restaurant, bar, piscină mare în aer liber, înconjurată de șezlonguri și grădini, minigolf, sauna, baie turceasca, jacuzzi, cameră de bagaje, fax/copiator, închirieri auto si biciclete (contra cost), prânz la pachet, schimb valutar. Accesul la internetul Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. Oaspeţii vor putea închiria un seif. Hotelul are vedere la piscină și oferă un bufet cu preparate calde și reci. De asemenea, acesta are un snack bar. Este disponibl un serviciu de ceai după-amiaza.

Localizare
Hotelul este situat 150 m de plaja Tora, la scurta distanta de promenada din Paguera. Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Staţiunile Magaluf și Santa Ponsa sunt situate la 10 minute de mers cu mașina de Paguera. Oraşul Palma și aeroportul acestuia se află la aproximativ 30 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: El Chiringuito Bar (1,9 km), Santa Ponsa Beach (3 km), Santa Ponsa Yacht Club si Santa Ponsa Plaza (3,2 km), Jungle Park (3,4 km), Golf Santa Ponsa (4,3 km), Aqualand Magaluf (5 km), Port Adriano (5,7 km), Parcul Acvatic Western (6 km), Aqua land (6,4 km).