Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM REINA ISABEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat intr-un resort dintre cele mai populare si pline de viata din Mallorca, si ofera servicii bune in raport calitate-pret. Hotelul este aproape de plaja si water parkul Aquaticy (500 m).Facilitati camere
Cele 170 de camere sunt decorate în stil modern, minimalist si includ grup sanitar propriu, uscator de par, , TV LCD cu canale internationale prin cablu, telefon (linie directa), balcon (unele camere fiind cu vedere la mare), acces gratuit la conexiunea Wi-Fi, seif (contra cost), patut pentru copii (gratuit), curățenie zilnică, apel de trezire.

Facilitati hotel
HSM Son Veri pune la dispoziție un restaurant tip bufet care oferă o varietate mare de preparate culinare. Acesta organizează bufeturi tematice de mai multe ori pe săptămână și are și bucătărie deschisă. Proprietatea mai include bar, Tv-room, lift, lobby, camera de jocuri, birou de schimb valutar, asistenta medicala, receptie 24h, acces la internet, rent-a-car, saif (contra-cost), Wi-Fi in zonele publice, ren-a-bike, birou de turism, recepţie deschisă nonstop, lift, personal multilingv, camera de bagaje, meniu celiaca (la cerere, preparate fara gluten), fax (contra cost), serviciul medical (la cerere, contra cost), piscină pe acoperiș, piscină în aer liber (deschisă în sezon), un bar amplasat lângă piscină și o terasă la soare cu vedere la Golful Palma.

Localizare
Hotelul este situat in apropierea centrului orasului Arenal, la 400 m de plaja (la aproximativ 6 minute de mers pe jos față de plajă). Parcul acvatic Aquacity se află la doar 10 minute de mers pe jos de proprietate. La clubul de iahturi Club Nautico S'Arenal se poate ajunge pe jos în 5 minute. Orașul Palma este situat la 20 de minute de mers cu mașina. Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de 6 km fata de hotel.