Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU BONANZA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Riu Palace Bonanza Park combina atmosfera relaxanta, confortul si serviciile de calitate cu o priveliste minunata, toate pentru a garanta oaspetilor sai vacante perfecte. Se afla situat in mijlocul unor gradini luxuriante, la doar 5 minute de plaja din Illetas, unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate plajele zonei au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente; se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Activitati/Divertisment
Mini club și divertisment în timpul zilei pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani (de la 10.07 la 31.08, de 6 ori pe săptămână). Oaspetii au la dispozitie muzică sau emisiuni live (diverse zile pe săptămână), 2 piscine cu apă dulce, o piscină pentru copii și o zonă cu umbrele și hamace, perfectă pentru plajă și relaxare.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 285 camere moderne și mobilate elegant, spațioase și complet echipate, concepute pentru a face șederea oaspetilor cât mai confortabilă. Acestea sunt dotate cu balcon/terasa cu vedere panoramică la grădină sau la mare, TV prin satelit, seif (cost suplimentar), telefon, aer conditionat, baie privata cu articole de toaletă, oglindă de mărire, bideu, uscator de par, internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat, minibar (contra cost). Menajul, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei de pat sunt facute zilnic.

Facilități hotel
Hotelul Hotelul Riu Palace Bonanza Park ofera oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: piscina exterioara, gradina, terasa, restaurant, bar, receptie 24 ore, teren de tenis, tenis de masa, mini golf, sporturi nautice, centru SPA, sala fitness, piscina interioara, inchirieri biciclete, camera de jocuri, loc de joaca pentru copii, internet wireless gratuit, parcare (contra cost), inchirieri auto, schimb valutar, camera de bagaje, spalatorie/ curatatorie, sali de conferinte, magazine, seif, lift. Hotelul include un club de scufundări la care accesul este disponibil la un cost suplimentar. Restaurantul Bonavista oferă vedere impresionantă la mare și servește preparate din bucătăria spaniolă și internațională, dar si posibilitatea serivii unui meniu dietetic. Oaspeții pot privi cum maeștrii bucătari ai hotelului pregătesc mâncarea. Pentru cină, oaspeții trebuie să se îmbrace formal (pantaloni și cămăși cu mâneci lungi pentru bărbați). Turistii pot lua masa și într-un cadru mai puțin formal, la barul de la piscină care este inconjurat de grădini extinse, ideal pentru a savura o salată delicioasă, un sandwich rafinat, o pizza de casă sau o bucată de carne sau pește la grătar, toate fiind însoțite de serviciul cel mai atent. Barul Madison Music găzduiește evenimente muzicale şi spectacole live. Centrul Spa de la Riu Palace Bonanza are piscină cu hidromasaj, precum și facilități de saună și baie turcească. Tratamentele includ masaje şi terapie cu vin. Cladire veche, unica, inconjurata de gradini, este cel mai liniștit loc din hotel, perfect pentru cei care caută pace și liniște și pentru a se bucura de un loc frumos de citit sau de peisajul minunat.

Alte informatii
In interiorul hotelului fumatul este interzis. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati copii
Loc de joaca, miniclub, programe de divertisment.

Localizare
Hotelul Riu Palace Bonanza Park este localizat in statiunea Illetas din Insula Mallorca, la aproximativ 7 km de orasul Palma. Hotelul este situat pe malul marii, iar in apropiere se afla statii de autobuz si de taxi care oferă legături către Palma după un program regulat. Aeroportul se afla la aproximativ 19 km de hotel. Puerto Portals se află la 10 minute de mers cu mașina de Bonanza. Înconjurat de 8000 mp de grădini luxuriante, cu piscine, terenuri de tenis și mini-golf, Hotelul Riu Bonanza Park se bucură de o locație excepțională pentru ca oaspetii sa se bucure la randul lor de vacanța în Mallorca. Cele mai populare atracții sunt reprezentate de: Plaja Cala Major (1,7 km), Palatul Marivent (1,8 km), Mallorca Casino (2,5 km), Castelul San Carlos si Porto Pi Shopping Centre (2,6 km), El Garito Café (3,2km), Pacha Mallorca Nightclub (4,5 km), Palma Yacht Club (4,9 km), Son Vida Golf (5,2 km), BCM Magaluf (5,9 km), Plaza Mayor (6 km).