Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU BONANZA PLAYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Riu Palace Bonanza Playa combina atmosfera relaxanta, confortul si serviciile de calitate cu o priveliste minunata, toate pentru a garanta oaspetilor sai vacante perfecte. Este situat pe malul marii in localitatea Illetas, unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate plajele zonei au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente. Ca de exemplu, se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Activitati/Divertisment
Pentru distractia celor mici si mari personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment sau pot opta pentru mini golf, tenis de masa sau inchiriere de bibiclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei. In afara locatiei turistii se pot pot distra in practicand snorkelling, scufundari, canoe sau windsurfing. Hotelul are un club de scufundari la care accesul este disponibil la un cost suplimentar, iar la aproximativ 3 km se afla si un teren de golf. Illetas se afla in apropierea unor statii de autobuz care ofera legaturi catre Palma dupa un program regulat, iar langa hotel se afla o statie de taxi.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Riu Palace Bonanza Playa sunt modern mobilate, cu un design elegant si amenajate, luminoase si confortabile si includ tot felul de facilități și servicii pentru a garanta cel mai bun confort. Camerele au aer condiționat, balcon/terasa cu vedere la mare, seif, mini-frigider, baie privată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, telefon, conexiune gratuită la internet Wi-Fi.

Facilitati hotel
Hotelul Riu Palace Bonanza Playa combina atmosfera relaxanta, confortul si serviciile de calitate cu o priveliste minunata, toate pentru a garanta oaspetilor sai vacante perfecte. Ofera un centru de wellness cu masaj (tratamentele includ masaje si terapie cu vin), solar, baie de aburi, sala de fitness si piscina in aer liber si piscina interioara, amenajate cu sezlonguri si umbrele. Restaurantul tematic Bonavista ofera o vedere impresionanta la mare si ofera posibilitatea oaspetilor se încerce o gastronomie variată în timpul cinei și diferite gustări la prânz, atat din bucataria spaniola cat si din cea internationala. În restaurantul tip bufet se poate servi micul dejun, prânzul sau cina punand la dispozitie o selecție largă de mâncăruri calde și reci. Recepția hotelului este deschisa non-stop și vine in ajutorul turistilor cu servicii de fax, informații turistice, vânzarea de bilete de excursii și servicii de agrement, seif, schimb valutar, spălătorie, închirieri de mașini sau biciclete și acces la internet Wi-Fi gratuit. De asemenea hotelul dispune si de urmatoarele facilitati si servicii precum terasa la soare, gradina, Spa și centru de wellness, centru de fitness, meniuri speciale de dietă (la cerere), check-in/ check-out privat, loc de depozitare al bagajelor, serviciul de curatenie zilnica, spațiu comun de lounge/ TV, transfer de la aeroport (contra cost), facilități pentru persoane cu dizabilități, aer conditionat, zonă pentru fumători.

Localizare
Hotelul Riu Palace Bonanza Playa este localizat in statiunea Illetas din Insula Mallorca, la aproximativ 7 km de orasul Palma. Hotelul este situat pe malul marii, iar in apropiere se afla statii de autobuz si de taxi. Aeroportul se afla la aproximativ 19 km de hotel. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei: plaja Cala Major (1.7 km), Palatul Marivent (1.8 km), Mallorca Casino (2.5 km), Castelul San Carlos (2.6 km), Porto Pi Shopping Center (2.6 km), Marineland Mallorca (2.8 km), Abraxas Mallorca (3.4 km), Tito's Palma (3.7 km), Pacha Mallorca Night Club (4.5 km), Palma Yacht Club (4.9 km), Son Vida Golf (5.2 km), plaja Santa Ponsa (10 km), aeroportul Palma de Mallorca (11.8 km).