Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL ANTILLAS BARBADOS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sol Barbados este recomandat in special pentru familiile cu copii. Este unul dintre hotelurile tematice din lantul hotelier Sol Melia, incantandu-i pe cei mici cu decorul si personajele din indragitele desene animate „The Flinstones”. Sport si agrement
Ca modalitati de relaxare si activitati in timpul liber, hotelul ofera 3 piscine exterioare pentru adulti (din care 2 au si sectiuni pentru copii), 1 piscina interioara incalzita, terase cu sezlonguri, programe sportive zilnice, animatie, centru fitness, terenuri de sport, show-uri profesionale, tenis de masa, tir cu arcul, sala de forta, toate acestea fiind gratuite. La un cost suplimentar oaspetii se pot bucura si de mini-golf, teren de tenis, sauna, salon de frumusete, masaj, SPA, jocuri electronice.

Facilitati hotel
Situat in statiunea Magaluf de pe insula Mallorca, Sol Barbados ofera o piscina in aer liber si vedere la mare, terase langa piscina cu sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantul serveste bufete tematice internationale si specialitati locale, iar oaspetii pot savura bauturi la bar. Exista divertisment pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, precum si ateliere de lucru si cursuri. Hotelul asigura si un serviciu de inchiriere de biciclete. Hotelul ofera receptie deschisă nonstop, acces internet gratuit in intregul hotel, parcare publica la proprietate contra cost (este necesară rezervare), magazin de suveniruri, restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, facilitati pentru conferinte, terasa la soare, gradina, lift, serviciu zilnic de menaj, serviciu de concierge, camera de bagaje, închirieri auto, schimb valutar, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, personal multilingv.

Facilitati camere
Construit in 1967 si renovat complet in anul 2017, hotelul dispune de camere modern mobilate si decorate in culori deschise, confortabile si luminoase si sunt dotate cu facilitati moderne precum aer condiţionat şi TV prin satelit, baie proprie cu cada sau cabina de dus, incalzire centralizata, telefon cu apelare directa, terasa/ balcon mobilat, mini-bar, seif (contra cost). Unele camere se bucură de vedere la munţi sau la piscină. Pentru un plus de confort, camerele includ articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Sol Barbados oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, iar curatenia in camere si schimbul prosoapelor se face zilnic si lenjeria se schimba de 2 ori pe saptamana.

Localizare
Sol Barbados face parte din lantul hotelier SOL MELIA si este situat la 26 km de aeroport, la 14 km de orasul Palma, la 200 m de centrul orasul Magaluf (pe malul marii), la 50 m de statia de autobuz si de stationare a taxiurilor. Hotelul este situat in prima linie de hoteluri, pe plaja, cu vedere spre golful Magalluf. Se afla la doar 2 km distanta de terenul de golf Poniente si 35 km de Cartuja, Valldemosa. Parcul acvatic Western este la 1,4 km de Sol Barbados. La mai putin de 4 km, in apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie: Nikki Beach Mallorca (200 m), The Pirates Adventure si The Stage (500 m), Twisted Water Park (600 m), Katmandu Park si Island Beach Club (800 m), BCM Magaluf (1 km), Aqua land (1,1 km), Plaja Mago si Golf Santa Ponsa (3,2 km), Cala Portals Vells Beach (3,6 km).

Facilitati pentru copii
Hotelul este recomadat in special familiilor cu copii. Pentru acestia se pun la dispozitie sectiuni in piscine, animatie, meniu pentru copii în restaurant, pat pentru copii (gratuit), teren de joaca, mini-discoteca, mini-club (Baby Rock Club 0-4 ani/ Bam Bam Club 5-8 ani/ Cool Club 9-12 ani) si un parc tematic-Flinstone-unic in Palma de Mallorca, ce ii tine pe cei mici activi pe parcursul intregii zile.