Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almar Luxury


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Almar Luxury 4* este amplasat la o distanta de 200 m de plaja in zona Mamaia Nord, Facilitati hotel: piscina cu apa sarata, jacuzzi si piscina pentru copii din incinta hotelului, plaja privata(cu sezlonguri gratuite)
Animalele de companie nu sunt acceptate.
FACILITATI MASA: restaurant propriu cu preparate tip mediteranean, mic dejun bufet.
28 camere duble, 12 suite (dintre care 4 suite cu un dormitor, 8 suite cu doua dormitoare) si un apartament penthouse, complet utilate, spatioase si primitoare, imbinand piese de mobilier in stil Baroque cu elemente moderne cu tematica marina intr-un registru luxuriant si relaxant.
Camerele double Deluxe/Twin deluxe, sunt prevazute cu un pat dublu matrimonial/ 2 patuti twin si au o capacitate de 2 locuri (2 adulti) sau, in functie de nevoile clientului, se poate solicita suplimentarea cu un pat pentru un copil, contra cost.
Copiii cu varsta pana la 2 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu 2 adulti..
Pretul unui pat suplimentar este de 10 EUR pe noapte. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1.