Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Condor Mamaia este construit in centrul statiunii,la doar 100 de metri de plaja, acest hotel este situat intre Lacul Siutghiol si plaja de nisip.
Hotel Condor Mamaia are sase etaje dispuse in trepte si este deservit de doua lifturi moderne. In vecinatatea lui sunt hotelurile Scapino si Albatros. Hotel Condor este construit perpendicular pe tarmul marii, astfel incat, de pe majoritatea balcoanelor, se vede marea intr-o parte si Lacul Siutghiol in cealalta.
Acesta ofera un restaurant cu o terasa mare in aer liber, acces Wi-Fi gratuit si parcare gratuita la fata locului.
Camerele din cadrul Hotel Condor Mamaia sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor LED, cablu tv, telefon, internet, uscator de par, halate, papuci de unica folosinta, articole de toaleta, prosoape, seif, balcon cu mobilier, plasa impotriva tantarilor. Suprafata: 22 mp
Toate camerele Hotelului Condor sunt spatioase si au aer conditionat si mobilier traditional. Fiecare are un televizor si un minibar.
De asemenea, oaspetii au la dispozitie o sala de fitness cu echipamente cardiovasculare si servicii de masaj. Pentru oamenii de afaceri, hotelul ofera o sala de conferinte, care poate gazdui pana la 90 de persoane.
Restaurantul Hotelului Condor serveste un meniu a la carte, iar dimineata este disponibil un mic dejun tip bufet. De asemenea, hotelul are receptie cu program nonstop.

Servicii de masa:
- mic dejun: 50 lei/ pers/ zi, inclus in tariful camerei;
- pranz: fisa cont - meniu a la carte 70 lei/ pers/ zi;
- cina: fisa cont - meniu a la carte 60 lei/ pers/ zi.

Locatie