Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dacia Sud


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dacia Sud Hotel Mamaia va pune la dispozitie 136 de camera confortabile, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu balcon, dotari moderne si baie proprie. Jumatate dintre camerele hotelului sunt orientate catre mare, astfel ca, de pe balcon, aveti posibilitatea sa va bucurati de briza serilor de vara si de momentele unice ale rasaritului. Restaurantul din cadrul Complexului Dacia Sud este o locatie care respecta liniile elegante ale hotelului. Va invitam sa va bucurati zi de zi de gusturile unice ale mancarurilor pregatite de un maestru bucatar. De pe terasa restaurantului puteti admira marea la orice ora, bucurandu-va de compania mancarurilor delicioase si a bauturilor alese.
Dacia Sud Hotel & Resort Mamaia va ofera posibilitatea sa va bucurati de confortul unui hotel modern, asezat in imediata vecinatate a plajei. Va asteptam cu drag sa va bucurati de una dintre cele:
  • 65 camere twin
  • 36 camere standard
Camerele au primit imbunatatiri in anul 2013, devenind niste spatii moderne in care functionalitatea si confortul se completeaza perfect. Fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat, internet wireless, TV LED, minibar si telefon, balcon, pardoseala acoperita cu mocheta, baie cu cada si uscator de par.