Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Luxury


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe malul marii, cel mai tanar membru Phoenicia Hotels& Resorts si-a deschis portile in anul 2014. Arhitectura moderna, calitatea dotarilor si amplasamentul unic, vor face din Hotelul Phoenicia Luxury gazda perfecta pentru petrecerea vacantei dumneavoastre.

Localizare
Complexul este situat in Mamaia Nord, pe malul marii.

Distante
- 11 km de centru Constanta
- 5 km de cazino Mamaia
- 6,6 km de Aqua Magic

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel potrivit pentru cupluri
- piscina cu design unic
- plaja privata

Facilitati
Hotelul are 4 restaurante si un lobby bar:

Restaurant Kasttane
Situat la parterul complexului Phoenicia Holiday Resort, separat de zona principala de cazare si aproape de briza marii, restaurant Kasttane Phoenicia va asteapta atat pentru mic dejun si pentru pranz cat si pentru cina.
Mesele principale oferite in sistem bufet suedez, pun la dispozitie o varietate de sortimente si preparate culinare care va vor satisface pe deplin si cele mai pretentioase gusturi. O parte din cele 100 de specialitati oferite zilnic dar si painea sunt preparate in fata clientilor pe plite si cuptoare special amenajate.

Restaurant italian (contra cost)
Un loc romantic amenajat pe malul marii intre Mamaia si Navodari, la cativa metri distanta de Phoenicia Holiday Resort, va propune servirea cinei pe marginea piscinei amenajate in centrul terasei.

Restaurant Babel (contra cost)
Situat in imediata apropiere a complexului Phoenicia Holiday Resort, intre Mamaia si Navodari, restaurantul oriental/pescaresc Babel imbina intr-un mod placut bucataria orientala cu preparatele din peste proaspat si fructe de mare.

Restaurant Byblos (contra cost)
Deschis atat in perioada sezonului cald cat si iarna si situat in imediata apropiere a Hotelului Phoenicia Luxury, intre Mamaia si Navodari, restaurantul oriental/pescaresc Babel imbina intr-un mod placut bucataria oriental cu preparatele din peste proaspat si fructe de mare.
Intr-o locatie mirifica Restaurant Pescarie Mediteraneana cu specific Libanez Babel ofera un peisaj marin unic atat vara cand marea e viu colorata de turisti cat si iarna cand marea furioasa are propria ei muzica.

Lobby Bar
Lobby Bar-ul din cadrul Hotelului Phoenicia Luxury reprezinta locul perfect unde puteti a servi o cafea sau pentru a va racori dupa o zi de plaja, cu cocktail-uri savuroase si bauturi racoritoare, intr-un mediu special amenajat si decorat.

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si activitati: plaja privata, acces la piscina, sezlonguri la plaja si piscina, parcare, seif, Wi-Fi, presa scrisa, spalatorie auto, room service (contra cost), punct farmaceutic, club games/biliard (contra cost), punct nautic (contra cost), complex magazine (alimente/jucarii/cosmetice), instructori de sport, transfer turisti la/de la gara/aeroport (contra cost), serviciu de curierat (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), inot, volei in apa, polo, teatru de vara, parcul indragostitilor, locuri de joaca pentru copii, program artistic in fiecare seara in Restaurantul Kasttane, fitness, aerobic, sauna.

Facilitati copii- loc de joaca pentru copii
- patut bebelus (la cerere)

Camere
Hotelul dispune de 180 de spatii de cazare destinate atat pentru cupluri ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare intr-o atmosfera romantic, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

Tipuri camera
Dubla Twin
Cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu doua paturi ,canapea modular, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.
Capacitate maxima-2 adulti+ 1 copil (pana la 11 ani) sau 3 adulti.

Dubla cu pat matrimonial
Cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.
Capacitate maxima-2 adulti+ 1 copil (pana la 11 ani) sau 3 adulti.

Camere comunicante
Este formata din doua camera duble,una matimoniala si una twin, insumand un spatiu generos de 90 mp, cu doua bai cu cada.

Apartament
Cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie, cu vedere frontala spre lacul Siutghiol.

Apartament Superior
Cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie, cu vedere frontala spre mare.

Apartament prezidential
Apartamentul este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living, insumand 85 mp, 2 bai, terasa si vedere frontala catre mare.
Dormitorul matrimonial este extrem de generos si dispune de baie proprie cu cada, precum si de acces separat pe terasa.
Livingul beneficiaza de lumina naturala din abundenta deoarece geamurile sunt extrem de generoase si sunt dispuse pe forma de L a peretilor exteriori.
Vederea frontala catre mare ii ofera apartamentului, alaturi de finisaje si mobilier, o aura de lux.

Apartament Royal
Cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, terasa si vedere laterala spre mare.
Confortul si atmosfera creata de stilul luxos al apartamentului ofera oaspetilor un cadru romantic, potrivit pentru momentele speciale din viata.

Dotari camera
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu: baie cu cada, uscator de par, Wi-Fi, aer conditionat, balcon, minibar, cafetiera, telefon cu linie directa

Altele

Este obligatorie depunerea unei garantii la check-in pentru eventualele extra servicii, printr-un card de credit sau numerar, in cuantum de 20 euro pentru o noapte sau 40 euro pentru un sejur de minim 2 nopti de cazare.


CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + ALL INCLUSIVE: include mic dejun, pranz, cina, acces la barul de pe piscina si barul de pe plaja - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. La mesele principale si la baruri sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka).



TIPURI DE MASA
CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + PENSIUNE COMPLETA : include mic dejun, pranz si cina - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
CAZARE + ALL INCLUSIVE: include mic dejun, pranz, cina, acces la barul de pe piscina si barul de pe plaja - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. La mesele principale si la baruri sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka).
ds EXTRAS DIN REGULAMENTUL INTERN PHOENICIA LUXURY SI PHOENICIA ROYAL
Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).
Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 - mic dejun, 13:00-15:00 - pranz si 19:00 - 21:00 - cina.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. Umbrelele Ci sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.


INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021

Inconformitate cu HCL (Hotararea Consiliului Local Navodari) nr. 2/10.02.2022cu privire la aprobarea regulamentului pentru instituirea taxei special pentrupromovarea turismului in zona de statiune a orasului Navodari, coroborata cuAnexa aferenta HCL Navodari nr. 2/10.02.2022 - REGULAMENTUL pentru instituireataxei speciale pentru promovarea turismului, se aprobaintroducerea/implementarea de catre unitatile de cazare care isi desfasoaraactivitatea pe raza orasului Navodari, a taxei speciale pentru promovareaturismului care va fi achitata la receptia hotelului in momentul efectuariicheck-in-ului, de catre persoanele care beneficiaza de servicii de cazare prinunitatile de cazare care isi desfasoara activitatea pe raza orasului Navodari(hoteluri 5, 4, 3, 2, 1 stele, etc.), cu mentiunea ca agentiieconomici/unitatile de cazare care gestioneaza structurile de cazare auobligatia de a incasa si varsa la bugetul loc al orasului Navodari taxaspeciala pentru promovarea turismului, care va fi in cuantum de 1% din valoareatarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare.