Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Savoy


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este amplasat pe plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si copii, spatii de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte, parcare gratuita, internet-wireless gratuit. Hotelul dispune de o capacitate de 138 spatii de cazare, dispuse pe 8 nivele si mezanin: 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial, 16 duble cu vedere la mare si piscina, 42 duble twin, 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila, 16 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Facilitati camere: cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, telefon, seif, internet wireless gratuit.
Hotelul este amplasat pe plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si copii, jacuzzi, spatii de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte, parcare gratuita, internet-wireless gratuit. Hotelul dispune de o capacitate de 138 spatii de cazare, dispuse pe 8 nivele si mezanin: 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial, 16 duble cu vedere la mare si piscina, 42 duble twin, 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila, 16 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Facilitati camere: cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, telefon, seif, internet wireless gratuit.
Descriere camere:
cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, telefon, seif, internet wireless gratuit.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si copii, spatii de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte, parcare gratuita, internet-wireless gratuit. Hotelul dispune de o capacitate de 138 spatii de cazare, dispuse pe 8 nivele si mezanin: 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial, 16 duble cu vedere la mare si piscina, 42 duble twin, 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila, 16 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
Locatie:
Hotelul este amplasat pe plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia.