Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORZAN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Orzan este situata in Moeciu de Sus, in zona numita Valea Popii.
Asezarea pe malul unui rau, intre masivele Bucegi si Piatra Craiulu, face din pensiunea noastra locul ideal pentru petrecerea unei vacante sau a unui concediu de neuitat.
Serviciile de cazare oferite de Pensiunea Orzan sunt la cele mai inalte standarde
Facilitati pensiune: restaurant; sala de conferinte; loc de joaca pentru copii; parcare proprie pazita terasa in aer liber; living cu canapele si LCD; bucatarie utilata pentru turisti

Pensiunea Orzan ofera 45 de locuri de cazare in 20 camere, impartite in doua corpuri. Corpul A cuprinde 10 camere duble matrimoniale si 4 camere triple, in timp ce corpul B este format din 5 camere duble si o camera tripla. Toate camerele sunt dotate la standardul de 4 stele, pentru a va oferi cele mai bune servicii de cazare din zona!
Confortul dumneavoastra este asigurat de un mobilier modern, televizor LCD, baie proprie cu uscator de par. Toate camerele au balcon, astfel va puteti bucura de peisajul minunat si aerul curat din Moeciu.

Pensiunea Orzan dispune de un restaurant cu 60 de locuri, unde puteti servi preparate traditionale specifice zonei.
Se pot organita evenimente speciale: botezuri, team buildinguri, petreceri private.
Sala de conferinte a pensiunii Orzan este ideala pentru a organiza conferinte, intalniri de afaceri, seminarii sau orice alt eveniment. Capacitatea salii este de 50 de persoane.