Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENINSULA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea este situata in localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului.
Pensiunea Peninsula ofera un Aqua Park in aer liber, restaurant cu terasa si inca o terasa cu promenada. In toate zonele proprietatii este disponibil WiFi gratuit. In inprejurimi se poate pescui. Pensiunea dispune de inca un corp de cazare inaugurat in 2017 la standarde foarte ridicate.
Descriere camere:
Cele 39 de camere ale pensiunii sunt distribuite in cele 2 corpuri de cladiri: 24 duble twin sau matrimoniale, 10 Apartamente (3 apartamente cu living si canapea extensibile; 1 suite cu 2 paturi matrimoniale; 6 duplex cu scara interioara cu pat matrimonial jos si cu 2 paturi in camera de sus, TV in ambele camere), 1 camera tripla, 4 camere family situate la parter cu acces direct din curte si au 2 paturi suprapuse pentru copii. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus.
Descriere facilitati:
Pensiunea Peninsula dispune de un restaurant, cu terasa de 54 locuri si inca o terasa cu promenada de 64 locuri, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii cu tobogan Aqua Park, ponton, barci si caiace de inchiriat, o sala de conferinta cu o capacitate de 100 locuri.
Atractii turistice:
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca; Cetatea Halmyris- în comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia - in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa - situat in orasul Babadag; Cetatea romana Noviodunum - langa orasul Isaccea ; Cetatea romana Arrubium - in orasul Macin ; Cetatea romana Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina; excursii pe bratele Dunarii, pescuit sportiv.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu - Restaurant Peninsula , categoria 3* in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
piscina in aer liber -Aqua Park cu tobogane pentru adulti si pentru copii, loc de joaca pentru copii.
Facilitati evenimente:
O sala de conferinta cu capacitate de 100 locuri avand tot echipamentul necesar desfasurarii de conferinte, intalniri, teambuilding-uri.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Air conditioning
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Aqua park
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Garden
Children playground
Rent a bike service
Fridge

Locatie