Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balea


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 320 Duble: 320 Dotari camere: aer conditionat, TV -LED, frigider, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, internet -wi-fi.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi cu o capacitate de 30 locuri.
Locatie:
Hotel Balea din Neptun este la cca. 100 m fata de statia CFR Neptun si la cca. 500 m fata de centrul statiunii.
Servicii masa:
micul dejun se acorda in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem bufet suedez. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): CAMERA DUBLA: capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani + 1 copil peste 12 ani. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 8.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; - copiii cu varsta cuprinsa intre 9- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat si achita 50% din valoarea micului dejun pentru un adult. - copilul cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat si mic dejun integral; Patul suplimentar reprezinta 50% din valoarea unui loc de cazare.

Facilitati

TV in room
Private bathroom
Air conditioning
Balcony
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Safety deposit box at reception