Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Facilitati : Curte gazonata; loc de parcare rezervat in fata vilei pentru fiecare apartament, cu acces direct din strada.


Apartamentul cu un dormitor (nr.1) este situat la parterul imobilului si are 1 living mare dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea extensibila si 2 fotolii, bucatarie utilata ; 1 dormitor cu pat dublu; baie cu cada; centrala electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.


Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii (pana in 18 ani) sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii (pana in 10 ani).



Apartamentul cu doua dormitoare (nr.2) este situat la parterul imobilului si are 1 living dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea si 2 fotolii, bucatarie utilata; doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada; centrala electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.



Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti sau 2 adulti+2 copii.



Inaugurat in 2005, Club Cristal este situat in zona centrala a statiunii Neptun, vis-à-vis de hotelul Apollo, la cca.400m de plaja. Imobilul dispune de apartamente spatioase cu unul sau doua dormitoare.

Locatie