Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Doina este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif (cost suplimentar), aer conditionat, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de fitness, farmacie, bancomat, sala de conferinte (cost suplimentar), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere de familie, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), baza de tratament, camere pentru persoane cu dizabilitati, parcare pazita, internet wireless. Hotelul are o capacitate de 320 camere dispuse in 26 de apartamente, 243 duble si 51 single. Facilitati camere: aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la internet.
Hotel Doina este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif (cost suplimentar), aer conditionat, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de fitness, farmacie, bancomat, sala de conferinte (cost suplimentar), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere de familie, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), baza de tratament, camere pentru persoane cu dizabilitati, parcare pazita, internet wireless. Hotelul are o capacitate de 320 de apartamente, camere duble si single. Facilitati camere: aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, internet.
Descriere camere:
aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, internet.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif (cost suplimentar), aer conditionat, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de fitness, farmacie, bancomat, sala de conferinte (cost suplimentar), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere de familie, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), baza de tratament, camere pentru persoane cu dizabilitati, parcare pazita, internet wireless. Hotelul are o capacitate de 320 de apartamente, camere duble si single.
Locatie:
Hotel Doina este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare.