Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300m de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun 2. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, seif, serviciu de vanzare bilete, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, trezirea turistilor, comenzi taxi, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, servicii telefonice si fax (contra cost), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, internet wireless, parcare gratuita. Hotelul are un numar de 90 camere duble si 3 apartamente, dipuse pe 3 etaje. Facilitati camere: TV(televiziune prin cablu), frigider, baie cu dus.
Descriere camere:
TV (televiziune prin cablu), frigider, baie cu dus.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, seif, serviciu de vanzare bilete, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, trezirea turistilor, comenzi taxi, informatii turistice, servicii telefonice si fax (contra cost), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, internet wireless, parcare gratuita. Hotelul are un numar de 90 camere duble si 3 apartamente, dipuse pe 3 etaje.
Locatie:
hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300m de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun 2.