Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: langa Satul de Vacanta, vis-a-vis de Complex Prichindel si autoservirea Spring Time, la 200 m de plaja. Facilitati hotel: 107 camere duble, 2 junior suite si 1 senior suite, dispuse pe parter si 3 etaje, gradina, terasa, bar, loc de joaca pentru copii, parcare in fata hotelului (in limita disponibilitatii), videoproiector pe terasa (vizionare filme, meciuri, muzica), seif la receptie, room-service, inchiriere ATV-uri, 2 sezlonguri gratuite/camera pe plaja privata a hotelului. Facilitati camere: paturi matrimoniale sau twin, terasa/balcon (exceptie camerele de la parter care nu au balcon), grup sanitar propriu, minibar (racitor), TV LCD - cablu tv, telefon, seif, Wi-Fi, AC.
Descriere camere:
paturi matrimoniale sau twin, terasa/balcon (exceptie camerele de la parter care nu au balcon), grup sanitar propriu, minibar (racitor), TV LCD - cablu tv, telefon, seif, Wi-Fi, AC.
Descriere facilitati:
107 camere duble, 2 junior suite si 1 senior suite, dispuse pe parter si 3 etaje, gradina, terasa, bar, loc de joaca pentru copii, parcare in fata hotelului (in limita disponibilitatii), videoproiector pe terasa (vizionare filme, meciuri, muzica), seif la receptie, room-service, inchiriere ATV-uri, 2 sezlonguri gratuite/camera pe plaja privata a hotelului.
Locatie:
langa Satul de Vacanta, vis-a-vis de Complex Prichindel si autoservirea Spring Time, la 200 m de plaja.

Facilitati

Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
Garden
Children playground

Locatie