Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o înfățișare complet nouă, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, Hotelul TERRA**** Neptun, renovat complet in 2020, este una din unitățile atractive pentru turismul de odihna, agrement si relaxare din Statiunea Neptun.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV- LED, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, uscator de par, accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice. Număr total camere: 307 Duble: 300 Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parter+ 5 nivele, 2 lifturi, parcare proprie- gratuita in limita locurilor disponibile.
Locatie:
Hotelul este situat la cca 200 m fata de statia CFR Neptun, cca 350 m de plaja si la cca 350 m fata de centrul statiunii. Plaja in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, daca nu solicita pat suplimentar; - un copil cu varsta cuprinsa intre 6- 18.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, daca nu solicita pat suplimentar. Al doilea copil 6- 18.99 ani achita 49.50 Lei/ zi cu pat suplimentar asigurat -2 copii: un copil 0- 5.99 ani + un copil 6- 18.99 ani; copilul cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, iar copilul cu varsta cuprinsa intre 6- 18.99 ani achita 49.50 Lei/ zi cu pat suplimentar asigurat.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Children swimming pool
Luggage storage
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Elevator
Garden
Children playground
Smoking area
Housekeeping
Toiletries
Free wifi in public area
Bathrobes
Lockers

Locatie