Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Emerald Beach este situat pe prima linie din Ravda, la 200 de metri de plajă. Hotelul dispune de restaurante, un bar lângă piscină şi un bar pe acoperiş cu vedere panoramică la mare. Există piscine interioare şi în aer liber, precum şi un centru de fitness şi o saună.

Descriere camere:
Exista apartamente elegante, prevăzute cu aer condiţionat, acces gratuit la internet în bandă largă şi balcon privat. Fiecare apartament are o chicinetă utilată, o zonă de relaxare desemnată, un birou şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi prin satelit. Baia este prevăzută cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halat de baie şi papuci.

Descriere facilitati:
Hotel Emerald Beach Resort & Spa din Nessebar are studiouri si apartamente dotate cu: aer conditionat, baie de lux cu o cada de baie, uscator par, internet, telefon, TV - satelit, bucatarie complet functionala si room service.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Ziare
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Terasa
SPA
Telefon
Zona receptie
Piscina acoperita
Jacuzzi

Locatie