Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o piscină in aer liber, Hotelul Arena Mar oferă cazare in Nisipurile de Aur. De asemenea, hotelul are un centru de fitness, iar oaspeții pot lua masa la restaurant sau o băutură la bar. Parcarea este privată, iar accesul la WiFi este gratuit in zonele publice.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, birou, canapea, TV cu ecran plat și cutie de valori. Unele camere beneficiază de balcon sau patio. Fiecare cameră este prevăzută cu baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Recepția proprietății are program nonstop. Se furnizează și servicii de masaj. Oaspeții pot să joace darts, tenis de masă sau biliard și să se relaxeze in grădina proprietății. Serviciile de spălătorie și călcătorie sunt disponibile la un cost suplimentar.

Proprietatea este situată la 12 minute pe jos de centrul stațiunii Nisipurile de Aur, la 17 minute pe jos de plaja Riviera și la 9 minute cu mașina de Mănăstirea Aladzha. Aeroportul din Varna se află la mai puțin de 27 km.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina

Locatie