Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: separat de plaja nisipoasa doar de promenada, la numai 20 km de Varna.

CAPACITATE: 530 de camere.

FACILITATI HOTEL: Complexul are 2 cladiri: cea principala cu 11 etaje si anexa cu 7 etaje, 5000 mp gradina, restaurant principal cu terasa, restaurant Asiatic, snack restaurant / restaurant Italian, lobby bar cu terasa, lounge bar, bar la piscina cu terasa, piscina, piscine pentru copii, sezlonguri, umbrelute si prosoape la piscine si la plaja, terasa insorita, mini club pentru copii Riu Land, loc de joaca pentru copii, centru SPA cu diferite tratamente, sauna, Jacuzzi si masaj(contra cost), sala de fitness, piscine interioara (80 mp), wireless in tot hotelul.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat centralizat / incalzire, TV prin satelit, mini frigider, seif (contra cost), balcon /terasa, camerele single au un singur pat 100x 200 cm, camerele duble au 2 paturi 100x 200cm, camerele superioare au 1 pat 180x200 cm si o canapea iar cele family au dormitory cu 1 pat 180 x 200 cm, living separate cu canapea si un pat 100x 200 cm.camerele superiore: majoritatea au partial sea view, unele sunt cu sea view!

Info parcare: contra cost, se achita local si nu se poaterezerva / garanta din agentie, 8 leva cca 4 euro /masina pe zi pentru 02.05 -10.06 si 13.09 -15.10 si 15 leva /cca 7.5 eur pentruperioada 11.06 - 12.09.

ALL INCLUSIVE: toate mesele sunt tip buffet, de 2 ori/saptmana seri tematice, activitati sportive cum ar fi : polo in apa, aquagym, fitness, programe de animatie ziua si seara pentru copii si adulti de 6 ori/saptamana, spectacole si muzica live de cateva ori/saptamana, bauturi alcoolice si non alcoolice locale disponibile nelimitat ce se vor servi la ambele baruri ale hotelului si in restaurante pana la miezul noptii


UMBRELE SI SEZLONGURI GRATUITE LA PISCINA SI LA PLAJA in limita disponibilitatii