Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berlin Golden Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Berlin Golden Beach se afla pe malul marii, in nordul statiunii Nisipurile de Aur, in apropierea portului pentru ambarcatiuni.



Capacitate: 264 de camere standard si family, studio-uri ( cu chicineta ) si apartamente - localizate in ambele cladiri ale hotelului ( una de 6 etaje si una de 11 etaje ) , renovat in 2015.



Facilitati Hotel: plaja privata, parcare, rent a car, magazin de suveniruri, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, lobby bar, bar pe plaja, seif, coafor, exchange, internet, centru de conferinta, spalatorie, sala de fitness, sauna, masaj, servicii medicale, salon de infrumusetare, piscina interioara si exterioara cu apa minerala, sezlonguri cu saltele si umbrelute, prosoape.Meniu pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini club, piscina pentru copii, programe de animatie zilnice, discoteca pentru copii, darts, boccia, spectacole seara, internetul este contra-cost : 12 leva/zi.



Se accepta accesul cu animele mici pana la 5 kg, contra cost: 8 leva/zi



Facilitati camere: camerele sunt spatioase si moderne, dotate cu TV prin satelit , telefon cu linie directa, baie cu cada /dus, uscator de par, balcon, vedere la mare sau la parc. Apartamentele au aproximativ 60 mp, living si dormitor, aceleasi facilitati ca la dublele standard, vedere la mare sau la parc.



Info Parcare contra cost (in limita locurilor disponibile):10 leva/masina mica/zi,



GRATUIT: 1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja sunt incluse pt fiecare camera dubla / apartament si nu se pot rezerva/garanta din agentie,accesul la piscine exterioara cu sectiune pentru copii si 1 mini topogan, acces internet wireless pe plaja si in camera.



ALL INCLUSIVE GOLD



07:30-10:00- mic dejun servit in restaurantul principal cu meniu complet si SHO W live de gatit.

12:00-14:00- pranz servit in restaurantul principal cu meniu international : salate, supe, feluri principale, varietati de desert si fructe, SHO W live de gatit.

12:00-14:00 a gustari la barul de pe plaja

18:30-21:00- cina servita in restaurantul principal cu meniu international precum si trei seri tematice pe saptamana. O gama variata de bauturi locale alcoolice si non alcoolice incluse.

Prajituri, fructe, saratele si sandwisuri oferite in intervalele 10:00-11:00 si 15:00 -17:00.

NOU: Inghetata- House Dolce Vita a pe plaja in intervalul orar 15:00-17:00.

O data pe sedere se poate cina in restaurantul A l'a Carte / este necesara rezervare cu o zi inainte.

NOU: A doua cina in restaurantul A l'a Carte al hotelului Berlin Green Park pentru oaspetii hoteluluir Berlin Golden Beach si o a doua cina in restaurantul A l'a Carte al hotelului Berlin Golden Beach pentru oaspetii hotelului Berlin Green Park

NOU: Non stop- bauturi bulgareCti alcoolice Ci racoritoare, ceai, cafea a in lobby bar-ul hotelului Berlin Golden Beach si la barul de fitness al hotelului Berlin Green Park. Alte baruri vor fi disponibile an funcCie de orarele lor.

NOU: Bufet tarziu in intervalul orar 23:00-03:00.

NOU: La sosire se ofera o sticla de apa minerala, fierbator, cafea si ceai in camera.

Sezlongurile si umbrelele de la piscina si de la plaja (o umbrela si doua sezlonguri pe camera). Saltelele pentru sezlonguri sunt contra cost.

Piscina exterioara cu zona pentru copii si topogane dar si piscina interioara deschisa in zilele cu vreme rea.

Prosoape pentru piscina, ce pot fi ridicate de la receptie in baza unui depozit valabil pentru intreaga sedere.

Tenis de masa

Fitness

Tenis- contra cost

Gimnastica acvatica, aerobic, boccia, darts si alte sporturi conform programului de animatie al hotelului.

Animatie pentru adulti si mini-disco 6 zile/saptamana.

NOU: Mini Golf si teren multifunctional pentru fotbal, basket, volei, handball, si alte turnee in conformitate cu programul, situat in apropierea hotelului Berlin Green Park , pus la dispozitie oaspetilor din ambele hoteluri.

NOU: Club pentru copii, in intervalul 11:00-22:00 si alte facilitati pentru copii in zona hotelului si plajei.

NOU: zona speciala pentru copii in restaurantul principal al hotelului si meniu special in restaurantele A l'a Carte.

NOU: Wi-Fi gratuit in zonele publice, in camere si pe plaja.



Accesul la serviciile incluse in programul All Inclusive Gold este permis numai oaspetilor hotelului si necesita purtarea unei bratari.



Programul All Inclusive GOLD incepe cu masa de pranz din ziua sosirii si se incheie cu micul dejun din ziua plecarii.



Pentru o taxa suplimentara oaspetii pot avea acces la urmatoarele servicii: parcare, billiard, masaj, sauna, uscator de par, mini bar, seif, teren de tenis al Berlin Green Park Hotel.

Costul pentru parcare in sezonul vara 2018 va fi de 6 euro/ masina/ zi.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Piscina interioara
Acces internet

Locatie