Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirabelle (ex Edelweiss)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul MiRaBelle este situat la 300 de metri de plaja. Centrul statiunii Nisipurile de Aur este la 800 de metri. In sezonul 2019, hotelul s-a deschis sub noul nume MiRaBelle: holul, receptia, restaurantul, snack barul din piscina au fost complet reconstruite si reconstruite, s-au facut reparatii partiale in camere.
Facilitati
Hotelul a fost construit in 2004, renovat in 2015, iar in 2018-19, 9 etaje, 1 bloc, 2 lifturi, in total 180 camere.
Restaurantul principal cu terasa si snack bar, receptie si lobby bar, inchiriere seif (cu plata), aer conditionat centralizat, WIFI in zonele publice ale hotelului si in camere gratuit, servicii de spalatorie si calcatorie (cu plata), cabinet medical. servicii, animatie, snack bar (langa piscina), piscina exterioara. Camera bagajelor. Acces persoanelor cu dizabilitati in partile comune ale hotelului; fara camere pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Check in time: 14:00p.m.
Check out time: 12:00 a.m.
Double room side sea view: aprox. 24 mp, (max 2 + 1/3 + 0) - doua paturi separate si 1 pat suplimentar.
Studio side sea view: aprox. 42-48 mp, (min 3 + 0, max 3 + 2) - 3 paturi principale, pat suplimentar - o canapea plianta pentru doi. In baie exista o baie cu dus. O camera spatioasa, canapea pentru relaxare.
In camere: telefon, SAT TV, A/C central, minibar si seif (plata), WIFI - gratuit, baie cu dus si uscator de par, balcon cu masa si scaune, covor.
Copii: Piscina pentru copii, loc de joaca si club pentru copii, patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurant, animatie pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de piscina (in functie de disponibilitate), gimnastica acvatica si darts, in cadrul animatiei / iunie - septembrie, fitness, tenis de masa.
Contra cost: asistenta medicala, biliard, masaje, sauna, prosoape de plaja (pentru un depozit de 10 euro).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: parcare cu plata pentru oaspetii hotelului 15 bgn/zi, numar limitat de locuri, parcarea nu este pazita.

All Inclusive 2023

*Programul All Inclusive incepe cu Gustare in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.

*07:30-10:00 Mic dejun - bufet - Resturant principl
Mancaruri locale si internationale. Cafea, ceai, sucuri si bauturi reci.
*12:00-14:00 Pranz tip bufet, bar de salate, gustari - Resturant principl
Mancaruri locale si europene, deserturi, inghetata, gatit la fata locului. Cafea, ceai, sucuri si bauturi reci, bere la halba si vin de casa.
*11:00-17:00 pizza, sandvisuri, gustari, cond., fara alcool, bere la halba, vin de casa, bauturi alcoolice/productie locala.- Snack-bar, in jurul piscinei
*18:30-21:00 Cina- bufet, bar de salate, gustari- Resturant principl
Bucatarie locala europeana si internationala, feluri principale, deserturi, gatit la fata locului. Cafea, ceai, sucuri si bauturi reci, bere la halba si vin de casa.
*Cina tematica de trei ori pe saptamana. Restaurant 10:00-22:30
*Bauturi alcoolice si nealcoolice locale; ceai, cafea, sucuri. *Lobby - bar (conform programului de la 10:00 - 22:30) - dupa) aceste ore de plata.
Gratuit: gimnastica in apa, fitness, tenis de masa, animatie, sezlonguri si umbrele langa piscina (in functie de disponibilitate).

Alte servicii:
Transport gratuit la plaja, utilizarea gratuita a umbrelelor si sezlongurilor la piscina, utilizarea gratuita a salii de sport, tenis de masa gratuit, Wi-Fi gratuit in toate camerele hotelului si in zonele publice.

HB+ (Demipensiune Plus) 2023:


Demipensiune Plus include:
Micul dejun si cina plus bauturi (bere la halba, vin local, bauturi racoritoare reci si calde) in timpul cinei la restaurant.
*Se aplica si toate celelalte servicii si serviciile suplimentare.

Servicii suplimentare (contra cost)
Prosoape de piscina/de plaja - este necesar un depozit de 10 EUR/20 BGN per prosop; ridicarea prosoapelor este disponibila la Receptia Hotelului;
Parcare - contra cost;
Seif in camera - 6 BGN pe zi; 35 BGN pe saptamana; 50 BGN pe 2 saptamani.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Lift
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Recepție 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala

Locatie