Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Luna Bay este situat chiar pe plaja. Fata de aeroportul Varna este la 45 de minute și doar 10 minute de Byala si Obzor . Hotelul dispune de restaurant principal, un restaurant A la carte , lobby bar , bar la piscina , internet , birou de schimb valutar , închiriere în condiții de siguranță , curățenie , baby-sitting . Centru Spa ce ofera o gamă largă de terapii și proceduri de întinerire , întreținere și recuperare , masaj , saună , solar.
Sport : Piscina in aer liber , piscina pentru copii , loc de joaca pentru copii , mini- club cu program de animatie , centru de fitness , jacuzzi în aer liber , aerobic , tenis de masă , volei pe plaja , baschet , biliard , darts , o varietate de program de activități de zi și de noapte , spectacole de seară și muzica live .

Hotel Sol Luna Bay este locul ideal pentru o vacanță de familie și cupluri.

Descriere camere:
Camerele sunt spațioase, confortabile și decorate elegant, dotate cu aer condiționat , telefon , televizor , mini - bar , baie cu dus si uscator de par , balcon

Descriere facilitati:
Hotelul are 455 de spatii de cazare. Sol Luna Bay este construit pe 7 niveluri, care sunt deservite de 8 lifturi, avand capacitate totala de cazare de 374 camere duble standard si 84 Family room.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Terasa
Telefon
Parcare gratuita
Sala fitness
Jacuzzi

Locatie