Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Crinul Alb


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cel mai bun mod de a afla despre cultura, traditia, obiceiurile si vremurile este de a pasi cu incredere in satul Desesti, unde gazda de la PENSIUNEA CRINUL ALB st la dispozitia dumneavoasta pentru a va povesti despre Maramuresul Istoric si pentru a va incanta cu o multime de surprize pregatite pentru dumneavoastra.

Crinul Alb ofer cazare tuturor oamenilor doritori de a descoperi traditia si obiceiurile si de a-si petrece un concediu de neuitat.
Va oferim cazare in Desesti, la jumatatea drumului dintre Baia Mare si Sighet, pe drumul principal DN18 in Judetul Maramures, in inima Maramuresului Istoric.

Este un loc minunat unde v invitam s va petreceti vacantele si sfarsitul de saptamana, indiferent de anotimp.
Din pensiune aveti vedere spre Muntii Gutai, in locul unde rasare Creasta Cocosului, un varf ce patroneaza intreg iinutul.
Este un pamant bogat si roditor, care ne ajuta sa va oferim mancare, bautura si deserturi preparate din fructele ce cresc in livezile noastre (suc natural de mere, compoturi, gemuri, palinca de prune), apoi miere de albina, lapte, oua, carne, toate din gospodaria noastra.