Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Blanca

   Plaja Copahavana, Olimp


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Blanca este situata in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana. Accesul se face pe un drum forestier (1 km), cu acces din Str. Olimp. Recomandam adaptarea vitezei la starea drumului. Acesta nu se afla in proprietatea locatiei, deci orice sesizare legata de calitatea drumului de acces nu reprezinta motiv de plangeri ulterioare sau anularea sejurului.

Facilitati locatie: 12 bungalow-uri (primul cu vedere la mare, iar celelalte 11 cu vedere laterala, situate direct pe plaja, intr-un sir perpendicular pe linia tarmului), plaja privata, plaja in incinta proprietatii vecine, Casa De Mare, locuri de joaca in cadrul complexului Casa De Mare si la plaja Copahavana Beach & Radio.

Facilitati camere: aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par, articole de baie.

Informatii suplimentare:
• Toate bungalow-urile sunt compartimentate tip apartament (30 mp) si dispun de terasa proprie (10 mp).
• Compartimentare: open space format din living (canapea extensibila, 140 cm), chicineta complet utilata (plita, cuptor cu microunde, frigider, espressor, vesela si tacamuri), dormitor (pat matrimonial, 160 cm) si baie proprie (cu dus).

Descriere camere:
aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par, articole de baie.

Descriere facilitati:
plaja privata, plaja in incinta proprietatii vecine, Casa De Mare, locuri de joaca in cadrul complexului Casa De Mare si la plaja Copahavana Beach & Radio.

Locatie:
in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana