Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POPASUL PESCARILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe o fasie de pamant dintre mare si lacul Tatlageac, la 500 m de plaja. Facilitati hotel: 3 vile care dispun de 40 camere duble deluxe (dintre care 4 camere interconectate) si 3 suite, restaurant a la carte sin incinta hotelului, restaurant cu specific pescaresc "Popasul Pescarilor" pe plaja, terasa, gradina, loc de joaca exterior pentru copii, parcare pazita (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, seif, minibar, TV, Wi-Fi, halate baie, cosmetice baie, papuci, uscator de par.
Situat pe o fasie de pamant dintre mare si lacul Tatlageac, la 500 m de plaja. Facilitati hotel: 3 vile care dispun de 40 camere duble deluxe (dintre care 4 camere interconectate) si 3 suite, restaurant a la carte in incinta hotelului, restaurant cu specific pescaresc "Popasul Pescarilor" pe plaja, terasa, gradina, loc de joaca exterior pentru copii, parcare pazita (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, seif, minibar, TV, Wi-Fi, halate baie, cosmetice baie, papuci, uscator de par.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, seif, minibar, TV, Wi-Fi, halate baie, cosmetice baie, papuci, uscator de par.
Descriere facilitati:
3 vile care dispun de 40 camere duble deluxe (dintre care 4 camere interconectate) si 3 suite, restaurant a la carte sin incinta hotelului, restaurant cu specific pescaresc "Popasul Pescarilor" pe plaja, terasa, gradina, loc de joaca exterior pentru copii, parcare pazita (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Situat pe o fasie de pamant dintre mare si lacul Tatlageac, la 500 m de plaja.